Zombiefilmer 2015

Zombiegenren fick sitt genombrott 2013-2014 och vi översköljdes av zombiefilmer/zombie TV-serier av alla de sorter.

Tyvärr inga riktigt bra filmer, men en del bra serier.  TV-serien The Walking Deads senaste säsong var den bästa sen den första säsongen men vi har saknat en riktigt bra zombiefilm. World War Z hade alla chanser att bli en klassiker, men eftersom de inte föjlde boken utan gjorde det till en ordinär actionfilm, så försvann den chansen.

Nu 2015 känns det som att zombiefilmerna kommer att föra en tynande tillvaro och den så kalladenormala  ordningen är återställd. Zombiefilmens  tid i rampljuset är över och tyvärr lyckades den inte förvaltas på bästa sätt den här gången heller. Så frågan lyder är det The Walking Dead som gäller  framöver för oss eller har vi något att vänta oss av år 2015?

Här är några filmer att se fram emot. Våga vi hoppas på att någon blir riktigt bra?

1. Cooties Släpptes egentligen 2014, men har inte fått en distributör. Elijah Wood medverkar. En zombiefilm om barn som smittas av ett virus och förvandlas till blodtörstiga monster. själv är jag tveksam, men vi ska inte ge up på förhand.

2. Maggie En zombiefilm med självaste Arnold i huvudrollen En tonårsflicka i mellanvästern blir infekterad av ett utbrott av en sjukdom som långsamt förvandlar henne till en zombie. Under hennes förvandling, förblir hennes far vid hennes sida. Allt talar för ren skit, men vi kan hoppas…

3.   Pride and Prejudice and Zombies Jane Austens klassiker nu som film och med zombies dock utan Colin Firth.

4. Dead Rising Efter TV-spelet från Capcom. En grupp människor i en stad som slåss mot zombies. Storyn är nog den simplaste man kan tänka sig, men med tanke på att spelet är riktigt kul så kanske även filmen lockar till skratt.

5. Scouts vs Zombies Tre scouter försöker rädda sin stad. En skräck-komedi som inte låter något speciellt, men man vet aldrig om de lyckas få till den.

6. Zombie Ted Ted är en kille som inte tror han är en zombie, men är han? Skulle kunna bli det roligaste sedan Zombieland om gjort på rätt sätt.

7. Resident Evil: The Final Chapter Den avslutande delen i Resident Evil. Från en riktigt bra första film, så har det bara gått utför. Ska den avslutande delen sy ihop det på ett bra sätt?